Thursday, 17 August 2017

Projek Spa Membantu Dikala Terdesak Perlukan Duit

Kebanyakan yang join projek Spa The Walking Beauty ni adalah suri rumah. Tapi ada je daripada kalangan profesional seperti cikgu, peguam, engineer dan even doktor pun ada tau. Sebab kami nampak peluang dalam TWB. Peluang mudah untuk buat duit.


Kerana orang perempuan dan kecantikan tak mungkin dapat dipisahkan. Jadi mudah sangat untuk kita buat duit kalau berkaitan dengan kecantikan wanita ni.


Instant cash. Duit segera. Korang percaya tak dengan ilmu Spa yang kami ajar ni, boleh jadi penyelamat korang dikala korang tiba-tiba perlukan duit untuk sesuatu tapi simpanan korang tak cukup.


TERDESAK PERLUKAN DUIT? NASIB BAIK SAYA ADA ILMU SPA!



See.. Apa kata beautician kami. Ada yang siap guna duit Spa untuk buat majlis kahwin tau. Wahhh mesti banyak kan yang beliau dapat!


Korang nampak tak apa yang saya cuba sampaikan. Ye, betul! Kalau korang takut tak boleh nak tumpukan betul-betul dengan bisnes Spa ni it sokay. At least korang dah tahu tekniknya, dah ada ilmu Spa. So, anytime korang rasa nak praktikkan tak jadi masalah lagi.


Percayalah korang, mudah sangat untuk korang dapat pelanggan InshaAllah jika korang rajin untuk buka mulut bagitau orang yang korang pandai buat facial. Paling tidak pun saudara terdekat, kawan-kawan, jiran satu taman mesti nak cuba servis korang.

Pulangannya sangat lumayan!


KAU BUAT, KAU MESTI DAPAT. LUMAYAN PULAK TU!


Korang tengoklah sendiri, dalam masa 4 jam je boleh dapat RM575!

Ini pula pengakuan seorang student yang dah memilih untuk join TWB semasa cuti semesta, hampir RM1000 beliau dapat tau!


MASA TENGAH BERCUTI PUN BOLEH BUAT DUIT? DENGAN ILMU TWB SEMUANYA BOLEH!


Jom baca pula perkongsian beautician TWB yang sedang bercuti di Queensland, Australia. Masa bercuti pun boleh duit. Kau rasa?


Dan baanyak lagi sebenarnya proven result daripada beautician TWB betapa mudahnya untuk dapatkan instant cash melalui projek Spa TWB ni. Antara kita pandai untuk ambil peluang atau tidak je.


BUAT SPA SEKALI PRODUK JALAN? WAHH INI SUDAH UNTUNG BERKALI GANDA!

Ini pula bukti projek Spa TWB ni salah satu medium yang paling mudah untuk korang gunakan untuk buat jualan produk korang lebih mudah!

Ini pun sama!


Korang dah tahu ke yang TWB dah buka penyertaan sebagai beautician kepada sesiapa sahaja tak kira produk apa yang korang jual. Kami nak bantu korang tingkatkan lagi jualan produk korang melalui projek Spa. Kecuali SID yang bukan dari susur kami je tak boleh join, maaf yer!


Korang yang lain-lain boleh join tau bulan ni. Agent Nuraysa, Mary Kay, Mary Jardin. Semua boleh join. Boleh refer SINI untuk info lanjut pasal pakej Spa TWB yang dibuka khas untuk korang k!


Kalau korang rasa korang perlukan pendapatan tambahan, ataupun korang rasa macam "Eh aku kena tahu la ilmu Spa daripada TWB ni, kalau terdesak perlukan duit bolehlah aku praktikkan ilmu yang aku belajar ni". Jom cepat-cepat join kami!


Kami ada support group yang kuat tau. Korang takkan rasa keseorangan.

Korang tekan je link kat bawah ni untuk cepat-cepat join kami ye!

SAYA NAK BELAJAR TEKNIK SPA TWB!

Kalau nak tanya apa-apa pun boleh je tekan link kat atas tu okay korang. Jumpa lagi!


Keyra,
Proud Member of The Walking Beauty
Beautician & Spa Trainer
+6012-5687714

Thursday, 10 August 2017

Tips Lariskan Produk Anda

Korang pernah dengar tak Spa Bergerak?

Saya duk buat servis Spa Bergerak selama dua tahun lebih ni guna produk shaklee. Antara produk yang digunakan seperti set skincare Nutriwhite, masker daripada protein Shaklee, scrub, lulur, mandian susu semuanya daripada rangkaian produk Shaklee.

Seluruh team TWB
menggunakan produk
Shaklee semasa
jalan servis
Spa Bergerak.

Seluruh team TWB
menggunakan produk Shaklee
semasa jalankan servis
Spa Bergerak.


Guess what, bila customer suka muka toink toink lepas kena facial, terus di sambarnya beli Set Nutriwhite. Ada juga yang nak amalkan masker protein sebagai minuman harian diorang. Pehhh betapa selamatnya produk yang digunakan, sampaikan masker pun boleh dimakan 😂

See.. Banyakkk untung kan?


Tapi, apa yang saya nak kongsikan disini, nampak tak peluang bisnes tu?

Sambil dapat duit Spa, sambil produk pun jalan. Best kan? Servis Spa Bergerak ni seolah-olah kita bagi tester pada pelanggan atau prospek kita yang mungkin berminat untuk cuba produk kita, tapi tak berapa yakin dengan keberkesanannya.

But still, kita bukan bagi PERCUMA, diorang bayar untuk servis Spa yang kita bagi tu kan. Seolah-olah diorang bayar jugaklah untuk tester produk yang kita gunakan untuk bagi servis Spa Bergerak tu pada diorang. Bijak kan?


Andai kata diorang masih tak berminat nak beli produk kita pun takpa, kita tak rugi pun kan.


Rugi korang tak pelbagaikan usaha korang untuk jualan produk korang 😌 Sedangkan kalau buat macam saya, bukan takat upah daripada servis Spa Bergerak je kita dapat. Kalau tiba-tiba customer nak cuba produk yang kita guna untuk servis Spa Bergerak kita tu, kan dua kali untung kita dapat. Hilang penat, lagi enjoy buat bisnes kan?

Zaman sekarang ni kan terlalu ramai saingan, jadi kita kena lebih kreatif untuk melariskan produk kita. Kita kena jadi lebih kreatif untuk berada di atas. Antara teknik yang korang boleh guna adalah melalui projek Spa Bergerak inilah!

Korang boleh belajar teknik Spa Bergerak dengan saya, kemudian korang bebas untuk run Spa Bergerak korang dengan produk korang sendiri. Untung kan korang?

Tak kisahlah korang agent Nuraysa ke, Mary Kay, Mary Jardin ataupun korang ada buat produk alami korang sendiri.. Korang semua boleh belajar teknik Spa Bergerak dengan saya.

Korang boleh REFER SINI untuk tahu lebih lanjut mengenai pakej Spa Bergerak yang dicipta khas untuk korang.

Ataupun boleh terus whatsapp saya kalau korang dah tak sabar-sabar nak lariskan produk korang melalui servis Spa Bergerak! Tekan je link kat bawah tu, nanti dia akan bawa korang terus ke nombor whatsapp saya ⤵

SAYA NAK BELAJAR SPA BERGERAK!!!


Wednesday, 9 August 2017

Pakej Spa Bergerak Terbaru Dari TWB

Korang ada dengar cerita tak pasal pakej Spa Bergerak TWB yang baru ni? Best gilerr pakej Spa Bergerak yang baru ni diorang cakap. Sebab apa? Sebab kali ni founder TWB tidak lagi mewajibkan semua ahli TWB untuk menggunakan produk Shaklee sahaja untuk running Spa Bergerak diorang. Yeaayyy!

video


Yang mana sebelum ni pernah tanya Keyra kan, "boleh tak sis kalau lepas saya belajar dengan sis, saya nak run Spa guna produk saya sendiri?"

Kalau sebelum ni Keyra terpaksa cakap tak boleh, sebab syarat untuk jadi sebahagian daripada ahli TWB ni mesti run Spa dengan produk Shaklee. Tapi mulai hari ini tidak lagi. Korang BOLEH RUN SPA DENGAN PRODUK KORANG SENDIRI! 🎉🎊🎉


Jadi untuk agent Nurraysa, Mary Kay, Mary Jardin. Haa mana korang yang pernah contact Keyra dulu untuk join projek Spa Bergerak atau Spa Dari Rumah ni? Berita baik ni khas untuk korang tau.

Belajar dengan kami, tapi korang bebas untuk run Spa Bergerak korang dengan produk apa yang korang suka! Best kan?


Hmm nak tahu ke pakej Spa Bergerak yang terbaru ni macamana? Ok jom kita baca sama-sama.


1. Harga pakej terbaru?

Hanya RM899 sahaja! Kalau korang bandingkan dengan kelas premium yang lain diluar sana, sebenarnya pakej Spa Bergerak Premium daripada TWB ni jauhh lebih murah tau.


2. Apa yang korang dapat dengan pakej Spa Bergerak premium ini?

Produk premium untuk penjagaan kesihatan & kecantikan dalaman daripada Shaklee. Salah satunya adalah Collagen Powder!



Keahlian Shaklee. Choppp.. Jangan risau, walaupun korang dah jadi ahli Shaklee tapi macam Keyra cakap tadi la.. Korang tak semestinya run Spa Bergerak korang dengan produk Shaklee. Tapi kalau nak guna produk Shaklee sangatlah digalakkan.

Keahlian Shaklee ni memang hak korang sebab korang belajar dengan ahli Shaklee. Gitchuuu 😉


Trial Kit Spa. Ini sangat best tau, selesai je training, korang dah ready untuk run Spa Bergerak korang. Sebab semua kelengkapan sudah tersedia.



Belajar 4 kursus sekaligus instead of sebelum ni cuma belajar 1 kursus iaitu Spa Rawatan Wajah. Apa lagi 3 kursus tu? Kena join dululah baru kita bagitau hehehe. Dengar-dengar Spa Badan pun termasuk dalam pakej ni. Paling terbaru, korang akan diajar cara untuk menggunakan Skin Analyzer tau. Siap dapat PERCUMA Skin Analyzer tu sorang sebiji! Untunglah korang 😍



Latihan praktikal secara eksklusif. Sebab kita bukan buat training ramai-ramai sekali jalan. Tapi praktikal diberikan eksklusif untuk setiap seorang beautician. Jadi lebih mudah untuk faham dan tak ambil masa yang lama pun!





Lifetime Support Group di Whatsapp & Telegram. Mana nak cari wehh.. Lepas training semua masih lagi diberi ilmu berterusan secara PERCUMA! Kalau kat tempat lain, lepas training pandai-pandai ekau la nak mula camno kan. Tergagau-gagau haa tak tahu nak mula dari mana, nak buat marketing camana. Sebab tu la kena join TWB, InshaAllah serba serbi akan diajar.



Trip Tahunan TWB ke luar negara.

2015.
Melbourne, Australia.



2016.
Perth, Australia.




September, 2017.
InshaAllah, Maldives.


Jadi korang, tunggu apa lagi. Jom cepat-cepat join kami. Penyertaan dibuka untuk 10 orang terawal sahaja bulan ni..!

Cepat contact hakak Sinchan untuk sambarrr peluang ini! Tekan je link kat bawah ni kalau betul korang dah tak sabar-sabar nak join team Spa Bergerak TWB okeh⤵

Saya NAK join TWB!