Sunday, 10 December 2017

Kursus Spa Sehari Dengan The Walking Beauty

Ramai jugak yang macam tak percaya kursus Spa dengan TWB ni, belajar 5 courses boleh habis dalam masa satu hari ja. Biar betik? Hahaha


In fact, tak sampai sehari pun. Paling lama 3-5 jam dah boleh habis belajar 5 courses tu.


Macamana tu?


Sebabnya, kursus Spa dengan TWB ni kursus secara personal, one-to-one punya kursus. Bukan ramai-ramai dalam dewan tu.


Kita memang peruntukkan satu-satu masa tu untuk ajar you seorang sahaja.


Sebab tu la boleh siap dalam masa beberapa jam ja.

Tambahan lagi, module yang kami beri sangat praktikal, mudah tapi boleh cover 5 courses iaitu facial, body scrub, sauna, hands & foot Spa dan aura bath.


Kursus kami tak perlu tempat yang formal, keadaan yang formal dsb.

Ada trainer, ada trainee, lengkap peralatan untuk training, then pilihlah untuk training dimana sahaja mengikut keselesaan kedua belah pihak, trainer & trainee.


Di Rumah Trainer.








Di Rumah Trainee.








Di Spa.






Di Homestay.




Di Hotel.





Senang ja kan?


Results matter guys..

Kalau training gempak siap sewa dewan seminar bagai, tapi lepas training krikk krikk nak dapatkan customer tak guna jugak kan.. hehehe


Saya sendiri training di homestay ja, tapi saya dah buktikan, dalam masa 3 hari ja saya boleh dapat hampir RM1000 tau...




Jadi, dimana pun training bukan persoalannya, tapi hasil yang you dapat selepas training.


InshaAllah The Walking Beauty adalah jawapannya.


Jika anda berminat untuk dapatkan kursus Spa dengan TWB, anda boleh hubungi saya dengan menekan nombor telefon saya dibawah ya!


+60125687714

Kursus Spa Murah di Penang & Kedah | The Walking Beauty

Tahun depan antara bisnes yang akan naik & demand tinggi adalah bidang Spa & kecantikan. Ye betul! Ini fakta tau, bukan sekadar convince statement je..


Jadi, untuk kita face tahun 2018, rugi kalau kita tak ada kemahiran Spa & kecantikan ni. Bila dah ada kemahiran dari sekarang, tahun depan tinggal nak tuai hasil je. Tak perlu lagi nak tercari-cari kelas untuk belajar.


Yela, disaat orang baru nak mencari skill tapi kita dah ada lengkap skill yang mereka duk cari tu. Siapa yang untung? Hehehe


Orang lain baru nak belajar, kita dah terima hasil.


Jadi, saya ingin menawarkan kursus Spa yang termurah untuk orang-orang Penang & Kedah.


Hanya perlu keluarkan modal sebanyak RM999 untuk belajar kursus Spa!




Apa kursus yang bakal diajar?

✔ Facial Treatment
✔ Body Scrub
✔ Sauna
✔ Hands & Foot Spa
✔ Aura Bath (Milk & Flower Bath)


Dan teknik rahsia untuk set up Home & Mobile Spa yang mana korang takkan dapat di tempat kursus yang lain.


ALL IN! No hidden cost.


Percaya atau tak, ramai orang yang jalani kursus Spa yang berharga ribuan ringgit, tapi lepas kursus diorang terduduk tak tahu arah nak mulakan.


Sebab apa? Sebab diorang tak diajar teknik untuk mulakan Spa & paling penting teknik untuk dapatkan pelanggan.


Guys.. Kalau pergi kursus gempak macam mana sekalipun, bayaran ribuan ringgit, tapi berbulan skills tu tersimpan tak guna guys.

Results matter guys.


Hasil yang gempak yang kita mahukan.


Jom saya kongsikan sedikit antara hasil daripada ahli-ahli TWB pernah dapat dalam masa yang singkat!



"I am one of the proven results! Ya, saya adalah salah seorang daripada ahli TWB yang berjaya dapat sebanyak RM990 dalam masa 3 hari sahaja!"



"Ini pula perkongsian Cik Jannah, seorang pensyarah muda yang join TWB. Balik kampung, duduk bawah ketiak mak pun boleh dapat RM725."




"Puan Alyn, seorang jururawat, shift kerja tak menentu, tapi dalam masa yang sama mampu jana income Spa hampir RM200 dalam masa satu hari sahaja. Best kan?"




"Seorang ekskutif operasi & pemasaran sebuah syarikat konsultan. Bayangkan betapa sibuknya Puan Nadia, nak handle ramai client, uruskan majlis, kursus korporat & seminar akademik. Mana lagi kena pergi outstation.

Tapi tengoklah apa yang dikongsi oleh beliau, masa outstation pun boleh buat duit. Alhamdulillah dengan ilmu Spa TWB yang fleksibel ni. Dimana-mana pun boleh buat duit kan."



Buat Home & Mobile Spa ni, korang cuma perlu keluarkan modal sekali, tapi pulangannya berkali-kali. 100% cuci bersih masuk poket.

Sebab kita tak perlu sewa kedai, tak perlu bayar bil, tak perlu bayar gaji pekerja dsb.


Buat mobile spa ni, duit minyak kita ke rumah pelanggan pun mereka yang bayarkan. Untung kan? Hehehe


Jadi, jika anda berminat untuk belajar Spa dengan saya secara personal, anda boleh hubungi saya di apklikasi whatsapp hanya dengan menekan no telefon saya dibawah.




Jumpa anda di TWB!

Projek Spa Masyuk Untuk Orang Bekerja | The Walking Beauty

Boleh ke orang yang bekerja, busy ya amat, shift tak menentu, oustation sana sini, paper work kena submit every week.. nak join projek Spa TWB ni dan buat side income masyuk. Boleh ke?


Jawapannya kalau betul NAK, boleh je..

Sebab ilmu Spa TWB ni bukan sekadar teknik Spa je kita ajar, tapi kita ajar juga macam mana untuk jadi duit walau kemana je kita tercampak.

Tengah bercuti? Outstation? Atau balik kampung sekalipun, semua boleh buat duit tau bila adanya ilmu Spa TWB ni..


Sebab tu la pakej untuk belajar bulan ni adalah 5+1 courses. Lima kursus untuk teknik Spa, satu kursus tambahan how to run your mobile Spa!


Lagi pulak kan, jika you ada perancangan untuk berhenti kerja, this is the right project for you. Sebab projek Spa TWB bukan sekadar kami ajar buat income dengan servis Spa ja, tapi you akan diajar lagi TIGA penjuru income yang lain, tapi still berkaitan dengan Spa. Menarik kan?


Jom saya kongsikan sedikit perkongsian daripada beberapa ahli TWB yang bekerja dengan shift yang tak menentu, busy ya amat tapi masih mampu ambil peluang BUAT DUIT dengan ilmu yang diajar dalam TWB ni..


Ini perkongsian daripada Puan Nadia. Kerjanya busy ya amat.. Kertas kerja, projek, outsation.. Mana nak jumpa client lagi. Tapi Puan Nadia dah buktikan, busy dia pun masih mampu buat duit dengan ilmu Spa TWB yang beliau ada.



Tengok apa yang Puan Nadia kongsikan di secret group kami.

"Orang kerja yang takut-takut nak buat, boleh punya. Penat memang penat tapi ni persiapan korang untuk berhenti kerja nanti."



Oh my Gosh! Tengah oustation pun boleh buat duit.. Kau ghase? Hehehe



Ini pula perkongsian daripada Puan Alyn, seorang jururawat di Island Hospital, Pulau Pinang.




"Sapa cakap wanita yang bekerja tak boleh buat bisnes spa?

Sapa cakap wanita yang punya anak 2 tak boleh buat bisnes spa

Nahh!! Ini buktinya..saya seorang nurse yang cutinya tak menentu, yang shift nya kadang2 kerja pagi, petang, malam. Wanita yang kerjanya TRAVEL dari sg petani ke Penang setiap hari untuk bekerja. Setiap hari berbelanja rm35-rm40 untuk tol dan minyak kereta. Belum masuk perbelanjaan makanan. Terpaksa menempuh jem, tol, sesak. Lelah!

Tapi punyai masa untuk berbisnes. Tak kenal erti penat.Ya, saya wanita yang sangat suka kan kerjaya spa. Kenapa?? 

Sebab bisnes spa yang saya ceburi sangat menarik. Bisnes spa yg SANGAT FUN. Tak ada risiko untuk rugi. Awak rajin, dapatlah income. Kalau tak berhabuk lah income spa awak. 

Bisnes yang tak perlu awak nak sewa kedai, tak perlu ambil pekerja. 100% income terus ke poket awak. Saya cakap berdasarkan PROVEN RESULT. Zaman sekarang cakap tanpa bukti orang x berminat. So, saya dh buktikan! Bisnes spa tanpa kedai sangat untung"


Jadi, jika anda betul NAK dan sedang mencari sesuatu untuk dilakukan untuk menambah pendapatan, saya berbesar hati menjemput anda untuk join projek Spa The Walking Beauty.


Apa itu projek Spa The Walking Beauty? Boleh KLIK SINI ya.. 


Jika anda sudah jelas dengan projek Spa yang kami tawarkan, cepat-cepat klik link dibawah ya. Sebab bulan ni saya cuma ambil lagi 10 orang untuk saya train buat duit geli-geli dengan TWB!


Whatsapp cepat tauuuuuu

Saturday, 9 December 2017

Promosi Cuti Sekolah | Mobile Spa Penang

Assalamualaikum hampa..
Saya cuma nak update promosi untuk servis Mobile Spa yang saya buat sempena cuti sekolah ni yer..


Check it out!


Pakej 1



Pakej 2



Pakej 3




Promosi ni terbuka untuk semua wanita yang tinggal di Penang & Seberang Perai atau yang berdekatan dengannya. Tak kira bangsa atau agama. As long as kaum wanita, hampa berhak untuk dapat harga promosi ni okay..


Tapi.. perlu diingat, setiap pakej promosi tu saya hadkan untuk 20 ORANG yang terawal & tercepat sahaja.

SAH SEHINGGA 31 DISEMBER 2017!


Jom cepat-cepat whatsapp saya untuk booking slot anda.

Klik link dibawah.





Tuesday, 5 December 2017

Beli Kereta Idaman Dengan Projek Spa The Walking Beauty

Baru-baru ini, salah seorang ahli TWB berjaya beli kereta idamannya hanya menggunakan bonus statement TWB. Impress kan?
 
 
 
 
 
Bukan kereta biasa-biasa ya, tapi kereta Audi Q5. Harganya setengah juta!
 
 
Eh jap, buat Spa dengan TWB pun ada payslip ke? Bonus statement?
Haa, itulah untungnya buat Spa dengan TWB ni, sebab Spa TWB berkonsepkan Spa Shaklee. Kami running servis Spa menggunakan produk Shaklee. Jadi once you join TWB, automatically you akan jadi ahli Shaklee. Dah jimat RM68.90 untuk yuran keahlian Shaklee tau.. Hehehe
 
 
Nanti dulu! Jangan cepat sangat nak rasa annoying bila dengar Shaklee. Once korang dah join, korang akan didedahkan dengan 1001 kebaikan buat Spa & Shaklee.
 
 
Korang akan penat & give up sekiranya korang cuma focus buat servis servis servis Spa semata-mata. Serius cakap, sangat penat! Upah & penat sama banyak.
 
 
Tapi jika korang buat Spa & Shaklee, korang akan rasa sangat enjoy.
 
 
Baru-baru ni, beliau kongsikan beliau dapat jemputan khas untuk ke majlis makan malam bersama pengguna audi yang lain di syarikat kereta Eropah itu. Katanya, yang datang kebanyakannya Dato Datin yang dah umur 50-an. Tapi beliau dan suami adalah jemputan termuda pada malam itu, pasangan suami isteri yang berumur 28 tahun!
 
Sooo impressing!
 
 
As you can see, sitting around them, they are all already got gray! Hehehe
 
 
Korang boleh ambil contoh ahli TWB yang dah berjaya beli kereta idaman beliau dengan menggunakan bonus statement Shaklee sahaja. Tapi yang paling menarik, beliau membayar keretanya setiap bulan bukan dengan menggunakan duit daripada bonus Shaklee, tapi duit daripada salah satu income 4 penjuru yang diajar dalam TWB.
 
Yang pastinya bukan daripada servis Spa sebab beliau dah tak ambil pelanggan Spa sejak ada baby. Haa mana datang duit tu kalau tak ambil pelanggan Spa?
 
Jeng jeng jeng.. itulah dia rahsia terbesar TWB!
 
Kalau nak tahu, korang kenalah join TWB dulu...
.
.
.
.
.
.
 
Korang dah tahu ke macamana korang nak join TWB?
 
Mula-mula korang boleh baca dulu apa itu TWB DISINI.
 
Kemudian korang boleh baca kenapa korang mesti join TWB DISINI.
 
 
Dah rasa tergoda dengan semua yang korang baca, korang boleh terus contact saya DISINI.
 
 
Jumpa korang di TWB ye!


Suri Rumah Pemilik Income 4 Angka Hasil Join Projek Spa The Walking Beauty

 
 
 
Ini Puan Izaty. Salah seorang ahli The Walking Beauty yang bergelar suri rumah sepenuh masa. Beliau join TWB dalam keadaan beliau tak punya modal yang cukup. Yela surirumah kan. Nak harapkan ihsan daripada suami je la pun. Nak minta lebih-lebih tak sampai hati, sebab suami pun macam-macam nak kena bayar kan.
 
 
Beliau kongsikan dengan saya, masa nak join tu, beliau terpaksa tebalkan muka untuk minta pinjam modal pada suami dan adik beradik beliau. Alhamdulillah, suami & adik beradik dapat bantu bagi pinjam sorang sikit. Masa tu Puan Izaty join dengan pakej RM399 untuk belajar facial sahaja.
 
 
 
 
Jadi dalam masa tak sampai seminggu beliau dah dapat semula modal & bayar balik duit yang dipinjam tu. Tapi kalau korang join pakej sekarang, RM999 untuk belajar 5 courses, pun boleh dapatkan semula modal dalam masa seminggu sebab korang boleh provide 5 servis.
 
 
Puan Izaty ambil masa berapa lama untuk bayar semula duit yang dipinjam tu?
 
 
 
Tapi sekarang, beliau adalah seorang pemegang income 4 angka setiap bulan! Ya, hasil daripada 4 penjuru income yang diajar dalam TWB. Beliau dah ada ramai pelanggan tetap setiap bulan, dan tak kurang juga beautician yang berdaftar dengan beliau.
 
Alhamdulillah...
.
.
.
.
.
Korang dah tahu ke macamana korang nak join TWB?
 
Mula-mula korang boleh baca dulu apa itu TWB DISINI.
 
Kemudian korang boleh baca kenapa korang mesti join TWB DISINI.
 
 
Dah rasa tergoda dengan semua yang korang baca, korang boleh terus contact saya DISINI.
 
 
Jumpa korang di TWB ye!

Monday, 4 December 2017

Kenapa Cikgu Pun Buat Spa? | The Walking Beauty

Macam yang saya pernah katakan, ahli TWB terdiri daripada pelbagai golongan wanita. Salah seorang daripada kami adalah seorang cikgu. Kita ingat cikgu gaji tetap dah tinggi, cuti pun banyak (so takda istilah unpaid leave yang boleh potong gaji), tapi kenapa masih ada yang join TWB untuk dapatkan side income?
Jom kita baca perkongsian Cikgu Azura dalam secret group Mobile Spa TWB kami..
"Sejujurnya afzan...tak cukup duit....
Gaji cikgu kalau kerja sampai 10 malam pun macan tu je. Tak de ot.
Gaji ngam2 je sampai nak jumpa gaji seterusnya. Kalau perfume abis beli yg rm10 tu. Hahaha.
Boleh je nak gaya high class. Hantar slip gaji kat bnk rakyat bagi tau berapa banyak nak. Pagi mohon petang duit masuk. Joli katak lepastu merana bayar hutang.
Akak minat spa. Suka pergi spa. Sbb tu bila nampak kak anisah iklan akak pun join. Tak tau pun spa shaklee. Tanya je terus paymen. Tak banyak songeh.
Bila join kan. Barang sampai baru tahu brg shaklee. Ha....masa ni mmg anti shaklee. Teruskan lah.
So buat spa. Dapat duit tau. Seronok nak buat dan bertambah seronok dapat cover duit lauk. Dapat beli perfume. Dapat enjoy. Shaklee tak jual lagi ni. Baru income spa. Lepastu mak shaklee cucuk buat shaklee.
Bila buat lagi masyuk ada 2 income. Perfume paling mahal yg beli hasil duit spa rm570. Kiki.
Macam kerja gov gaji 25 mcm tu. Jadi 15 tu boleh dikatakan takat leher. Tapi belum lemas.
Bila ada bonus shaklee setiap 15hb tu penyelamat sangat lah. Bagai pelampung menyelamatkan mangsa.
Atas sebab inilah akak stay 3tahun bersama spa dan Shaklee"
Puan Azura ada juga kongsikan dengan kami, hasil daripada servis Spa & Shaklee, beliau dah berjaya kumpul emas tau!
Siapa kata cikgu kerja senang? Tak perlu ada side income?
Ni buktinya, Puan Azura seorang guru kongsikan dengan kami pengalaman beliau selama 3 tahun setia dengan TWB. Nampak kan hasilnya?
Dapat beli emas tanpa usik duit gaji sebagai seorang guru.
Cikgu Azura ni dah berjaya juga simpan duit daripada servis sebanyak RM5000 tau! Beliau dah ready untuk join video shooting TWB ke Paris tahun depan.
Nak ikut juga kami ke kota fesyen Paris tahun depan?
Whatsapp saya segera untuk jadi sebahagian daripada keluarga Spa TWB okay!
.
.
.
.
.
.
Korang dah tahu ke macamana korang nak join TWB?
Mula-mula korang boleh baca dulu apa itu TWB DISINI.
Kemudian korang boleh baca kenapa korang mesti join TWB DISINI.
Dah rasa tergoda dengan semua yang korang baca, korang boleh terus contact saya DISINI.
Jumpa korang di TWB ye!


Suri Rumah Join Trip Maldives Dengan Duit Spa | The Walking Beauty

Ahli-ahli TWB memang terdiri daripada pelbagai latar belakang keluarga & pekerjaan. Ada cikgu, jururawat, engineer, lawyer, lecturer, pekerja kilang dan ramai juga daripada kalangan suri rumah sepenuh masa! InshaAllah one day kami semua akan jadi jutawan Muslimah yang hebat belaka. Amin!
 
 
Jadi, hari ini saya nak kongsikan pengalaman salah seorang ahli TWB yang mana beliau adalah seorang suri rumah sepenuh masa.
 
 
 
 
Ini Puan Aisyah. Puan Aisyah merupakan salah seorang daripada ahli TWB yang sangat aktif & beliau merupakan seorang suri rumah sepenuh masa. Beliau juga adalah seorang pemegang income 4 angka setiap bulan hasil daripada 4 penjuru income yang diajar dalam projek Spa TWB! Belum tahu apa itu TWB? Boleh KLIK SINI ye..
 
 
Korang tahu kan bezanya projek Mobile Spa TWB ni adalah dimana founder projek ini menjadikan trip ke luar negara sebagai salah satu agenda wajib bagi team TWB setiap tahun. Kami sudah ke Perth & Maldives. InshaAllah tahun depan kami bakal ke Paris pula.
 
 
Dan Puan Aisyah adalah salah seorang daripada ahli TWB yang tidak terlepas untuk join setiap trip yang TWB dah buat. Menariknya beliau kongsikan pada kami, beliau menggunakan 100% duit daripada servis Spa & 3 penjuru income lagi yang diajar dalam TWB. Tanpa meminta duit suami walau 1 sen pun! Salute!!!
 
 
Jom baca perkongsian beliau dibawah ini. Saya sendiri tanya beliau tau untuk dapatkan kepastian.
 
 
"Bagaimana Puan Aisyah kumpul modal untuk join trip TWB setiap tahun?"
 
 
Puan Aisyah betul-betul manfaatkan income 4 penjuru yang diajar dalam TWB. Saya terpaksa hide sebab 4 penjuru income ini adalah rahsia besar projek TWB yang takkan ada di tempat lain. Lebih mudah buat duit sebab kami tidak hanya tumpu pada servis Spa sahaja.
 
 
"Apa perasaan Puan Aisyah bila dapat join trip TWB ke luar negara setiap tahun dengan duit sendiri tanpa susahkan suami?"
 
 
 
 
 
Saya percaya masih ramai wanita di luar sana terutamanya suri rumah yang sedang alami situasi macam Puan Aisyah. Dituduh suka habiskan duit suami, bergaya dengan duit suami! Jom buktikan pada mereka yang anda semua tidak seperti yang mereka sangkakan!
 
 
 
Dibawah ini saya kongsikan sedikit gambar-gambar beliau semasa mengikuti trip TWB ke Perth & Maldives.
 
 
Perth 2016
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maldives 2017
 
 
 
 
 
 
 



 
 
Best kan dapat pergi trip eksklusif ke luar negara tanpa susahkan suami. Bak kata Puan Aisyah, rasa puas hati & bangga sangat!
 
 
Jadi jika anda seorang suri rumah, jomlah ubah persepsi orang ramai terhadap anda sebab ada yang memandang rendah dengan golongan suri rumah ni kan? Kononnya suri rumah cuma mengharapkan ihsan suami! Sekarang tidak lagi, macam Puan Aisyah kata, beliau siap dapat hadiahkan suami something yang branded setiap tahun dengan income beliau sendiri. Once korang join TWB, korang akan rasa sangat dihargai & dipandang tinggi.
 
 
Misi kita nak angkat martabat wanita, nak lahirkan lebih ramai suri rumah yang berpendapatan, yang independent & tidak bergantung hidup sepenuhnya pada suami. Malah kita dapat bantu ringankan beban suami pula!
 
 
Lebih ramai bakal surirumah berpendapatan besar bakal dilahirkan bulan ini! Yeahhhh
Buat keputusan anda sekarang kerana bermulanya tahun depan, pakej Spa yang super duper best ni akan dinaikkan harga!
 
 
Boleh whatsapp saya jika anda ada sebarang pertanyaan. Klik ja link di bawah ini.
 
 

Tuesday, 28 November 2017

Percutian Mewah Hanya Dengan Projek Spa | The Walking Beauty

Korang yang buat Spa, ada tak dapat tawaran percutian mewah percuma daripada company yang korang pi kursus tu? Dalam The Walking Beauty ada tau.. Setiap tahun sebanyak tiga kali korang berpeluang untuk dapat percutian PERCUMA yang mewah!
 
 
Projek Spa oleh TWB ni adalah projek Spa Shaklee, which is kami menggunakan 100% produk Shaklee. Ada orang allergic bila dengar projek Spa kami ni adalah Spa Shaklee, padahal dia tak tahu berapa banyak benefits yang bakal dia dapat bila dia buat Spa dengan TWB & Shaklee. hehehe
 
 
Shaklee tawarkan banyak benda best. Cash, car, convention. Duit, bonus kereta dan percutian mewah. Buat Spa sahaja you akan rasa sangat penat dan rugi..!! Tapi bila buat Spa Shaklee, kita boleh dapat semua ni..
 
 
Jom saya kongsikan sedikit proven results daripada salah seorang ahli TWB yang dah berjaya dapat PERCUTIAN PERCUMA yang mewah dan berjaya beli kereta idaman beliau!
 
 
Percutian 5 Bintang Cruise Libra Langkawi-Penang-Phuket
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yang paling best masa percutian Shaklee ni, makanan yang dihidangkan tak pernah mengecewakan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dan baru-baru ini juga beliau dah berjaya beli kereta idaman beliau iaitu Audi Q5! Kita semua pasti ada kereta idaman kan? Bila kita plan untuk dapatkan kereta idaman kita? Dan yang bestnya kata beliau, kereta idaman beliau ni tak usik pun bonus Shaklee beliau setiap bulan, tapi beliau bayar hasil daripada income TWB. Best ke best?
 
 
 
 
 
Dan beliau adalah yang termuda dapat jemputan ke dinner syarikat kereta Europe ini baru-baru ini. Kata beliau, kebanyakan yang pergi adalah Dato Datin, yang sudah berumur. Tapi beliau dan suami adalah yang paling muda join dinner malam tu, which is pasangan muda berumur 28 tahun! I am so impressed!
 
 
Dinner jemputan Audi.
 
 
 
What say you???
 
 
Inilah yang membezakan projek Spa TWB dengan yang lain, kami tidak fokus semata-mata pada servis Spa. Penat weh! Saya sendiri dah rasa, saya kejar customers Spa, memang dapat income banyak. Bayangkan dalam masa tiga hari ja saya berjaya dapat income sebanyak RM990! Tapi penatnya jangan cakap la, hari ketiga lepas habis customer slot petang, terus saya diserang demam urat! Menggeletar satu badan sebab terlalu penat.
 
 
Lagi menarik projek Spa TWB ni, setiap tahun kami ada trip ke luar Negara tau. Tahun pertama TWB ditubuhkan iaitu pada tahun 2015, 2 orang ahli TWB sudah dihantar ke Melbourne untuk video shooting TWB. Tahun kedua, lebih ramai yang join trip TWB iaitu seramai 13 orang mewakili team TWB ke Perth pula! Dan pada tahun ini, lebih kurang 9 orang ahli TWB ke Maldives untuk video shooting yang super awesome!
 
 
Melbourne 2015
 
Perth 2016
 
Maldives 2017
 
 
Dan Inshaa Allah tahun depan trip TWB adalah ke Paris, iaitu kota cinta idaman setiap wanita! Kami nak pergi waktu winter tau. Aduh tak dapat bayangkan betapa romantisnya suasana masa tu. Are you following us girls?
 
 


 
Saya terus bertekad untuk fokus pada tiga lagi penjuru income yang ditawarkan dalam TWB, yang mana masyuk juga tapi tak sepenat running servis Spa. Tiga lagi penjuru income ni rahsia besar projek Spa TWB tau, jadi saya tak boleh nak enclosed disini. Kalau korang nak tahu korang kena join TWB dululah!
 
 
Saya masih baru, Inshaa Allah saya yakin saya juga akan dapat seperti ahli TWB ini. Sebab proven result dah ada depan mata. Saya cuma kena work harder, work smart!
 
 
Korang yang berminat dengan bidang Spa, jangan bazirkan masa dan tenaga korang dengan servis Spa semata-mata. Ya mungkin income yang banyak korang boleh dapat jika korang focus bersungguh-sungguh dapatkan customer, tapi percayalah korang akan sangat penat! Sangat penat!
 
 
Rather than korang buat Spa dengan TWB, bila penat running Spa, korang still boleh dapat income dari arah lain. Nak tahu macamana? Jom join TWB hari ini jugak!
 
 
Whatsapp saya sekarang. Klik ja link ni okay!