Sunday, 10 December 2017

Kursus Spa Murah di Penang & Kedah | The Walking Beauty

Tahun depan antara bisnes yang akan naik & demand tinggi adalah bidang Spa & kecantikan. Ye betul! Ini fakta tau, bukan sekadar convince statement je..


Jadi, untuk kita face tahun 2018, rugi kalau kita tak ada kemahiran Spa & kecantikan ni. Bila dah ada kemahiran dari sekarang, tahun depan tinggal nak tuai hasil je. Tak perlu lagi nak tercari-cari kelas untuk belajar.


Yela, disaat orang baru nak mencari skill tapi kita dah ada lengkap skill yang mereka duk cari tu. Siapa yang untung? Hehehe


Orang lain baru nak belajar, kita dah terima hasil.


Jadi, saya ingin menawarkan kursus Spa yang termurah untuk orang-orang Penang & Kedah.


Hanya perlu keluarkan modal sebanyak RM999 untuk belajar kursus Spa!
Apa kursus yang bakal diajar?

✔ Facial Treatment
✔ Body Scrub
✔ Sauna
✔ Hands & Foot Spa
✔ Aura Bath (Milk & Flower Bath)


Dan teknik rahsia untuk set up Home & Mobile Spa yang mana korang takkan dapat di tempat kursus yang lain.


ALL IN! No hidden cost.


Percaya atau tak, ramai orang yang jalani kursus Spa yang berharga ribuan ringgit, tapi lepas kursus diorang terduduk tak tahu arah nak mulakan.


Sebab apa? Sebab diorang tak diajar teknik untuk mulakan Spa & paling penting teknik untuk dapatkan pelanggan.


Guys.. Kalau pergi kursus gempak macam mana sekalipun, bayaran ribuan ringgit, tapi berbulan skills tu tersimpan tak guna guys.

Results matter guys.


Hasil yang gempak yang kita mahukan.


Jom saya kongsikan sedikit antara hasil daripada ahli-ahli TWB pernah dapat dalam masa yang singkat!"I am one of the proven results! Ya, saya adalah salah seorang daripada ahli TWB yang berjaya dapat sebanyak RM990 dalam masa 3 hari sahaja!""Ini pula perkongsian Cik Jannah, seorang pensyarah muda yang join TWB. Balik kampung, duduk bawah ketiak mak pun boleh dapat RM725."
"Puan Alyn, seorang jururawat, shift kerja tak menentu, tapi dalam masa yang sama mampu jana income Spa hampir RM200 dalam masa satu hari sahaja. Best kan?"
"Seorang ekskutif operasi & pemasaran sebuah syarikat konsultan. Bayangkan betapa sibuknya Puan Nadia, nak handle ramai client, uruskan majlis, kursus korporat & seminar akademik. Mana lagi kena pergi outstation.

Tapi tengoklah apa yang dikongsi oleh beliau, masa outstation pun boleh buat duit. Alhamdulillah dengan ilmu Spa TWB yang fleksibel ni. Dimana-mana pun boleh buat duit kan."Buat Home & Mobile Spa ni, korang cuma perlu keluarkan modal sekali, tapi pulangannya berkali-kali. 100% cuci bersih masuk poket.

Sebab kita tak perlu sewa kedai, tak perlu bayar bil, tak perlu bayar gaji pekerja dsb.


Buat mobile spa ni, duit minyak kita ke rumah pelanggan pun mereka yang bayarkan. Untung kan? Hehehe


Jadi, jika anda berminat untuk belajar Spa dengan saya secara personal, anda boleh hubungi saya di apklikasi whatsapp hanya dengan menekan no telefon saya dibawah.
Jumpa anda di TWB!

No comments: