Sunday, 10 December 2017

Projek Spa Masyuk Untuk Orang Bekerja | The Walking Beauty

Boleh ke orang yang bekerja, busy ya amat, shift tak menentu, oustation sana sini, paper work kena submit every week.. nak join projek Spa TWB ni dan buat side income masyuk. Boleh ke?


Jawapannya kalau betul NAK, boleh je..

Sebab ilmu Spa TWB ni bukan sekadar teknik Spa je kita ajar, tapi kita ajar juga macam mana untuk jadi duit walau kemana je kita tercampak.

Tengah bercuti? Outstation? Atau balik kampung sekalipun, semua boleh buat duit tau bila adanya ilmu Spa TWB ni..


Sebab tu la pakej untuk belajar bulan ni adalah 5+1 courses. Lima kursus untuk teknik Spa, satu kursus tambahan how to run your mobile Spa!


Lagi pulak kan, jika you ada perancangan untuk berhenti kerja, this is the right project for you. Sebab projek Spa TWB bukan sekadar kami ajar buat income dengan servis Spa ja, tapi you akan diajar lagi TIGA penjuru income yang lain, tapi still berkaitan dengan Spa. Menarik kan?


Jom saya kongsikan sedikit perkongsian daripada beberapa ahli TWB yang bekerja dengan shift yang tak menentu, busy ya amat tapi masih mampu ambil peluang BUAT DUIT dengan ilmu yang diajar dalam TWB ni..


Ini perkongsian daripada Puan Nadia. Kerjanya busy ya amat.. Kertas kerja, projek, outsation.. Mana nak jumpa client lagi. Tapi Puan Nadia dah buktikan, busy dia pun masih mampu buat duit dengan ilmu Spa TWB yang beliau ada.Tengok apa yang Puan Nadia kongsikan di secret group kami.

"Orang kerja yang takut-takut nak buat, boleh punya. Penat memang penat tapi ni persiapan korang untuk berhenti kerja nanti."Oh my Gosh! Tengah oustation pun boleh buat duit.. Kau ghase? HeheheIni pula perkongsian daripada Puan Alyn, seorang jururawat di Island Hospital, Pulau Pinang.
"Sapa cakap wanita yang bekerja tak boleh buat bisnes spa?

Sapa cakap wanita yang punya anak 2 tak boleh buat bisnes spa

Nahh!! Ini buktinya..saya seorang nurse yang cutinya tak menentu, yang shift nya kadang2 kerja pagi, petang, malam. Wanita yang kerjanya TRAVEL dari sg petani ke Penang setiap hari untuk bekerja. Setiap hari berbelanja rm35-rm40 untuk tol dan minyak kereta. Belum masuk perbelanjaan makanan. Terpaksa menempuh jem, tol, sesak. Lelah!

Tapi punyai masa untuk berbisnes. Tak kenal erti penat.Ya, saya wanita yang sangat suka kan kerjaya spa. Kenapa?? 

Sebab bisnes spa yang saya ceburi sangat menarik. Bisnes spa yg SANGAT FUN. Tak ada risiko untuk rugi. Awak rajin, dapatlah income. Kalau tak berhabuk lah income spa awak. 

Bisnes yang tak perlu awak nak sewa kedai, tak perlu ambil pekerja. 100% income terus ke poket awak. Saya cakap berdasarkan PROVEN RESULT. Zaman sekarang cakap tanpa bukti orang x berminat. So, saya dh buktikan! Bisnes spa tanpa kedai sangat untung"


Jadi, jika anda betul NAK dan sedang mencari sesuatu untuk dilakukan untuk menambah pendapatan, saya berbesar hati menjemput anda untuk join projek Spa The Walking Beauty.


Apa itu projek Spa The Walking Beauty? Boleh KLIK SINI ya.. 


Jika anda sudah jelas dengan projek Spa yang kami tawarkan, cepat-cepat klik link dibawah ya. Sebab bulan ni saya cuma ambil lagi 10 orang untuk saya train buat duit geli-geli dengan TWB!


Whatsapp cepat tauuuuuu

No comments: