Thursday, 18 June 2015

Review The Walking Beauty Project

Assalamu'alaikum. Ohh hai korang semua. Selamat pagi.

Alhamdulillah sedar tak sedar hari ni dah masuk hari kedua kita berpuasa. Sekejap ja kan masa berlalu. Rasa macam baru dua tiga hari lepas raya dah puasa pulak. Hmmm...

"Antara tanda-tanda kecil kiamat itu adalah masa berlalu dengan begitu pantas"

Kita sekarang dah berada di penghujung zaman.

Tapiii hidup mesti diteruskan. Allah tak suka hamba-Nya duk meratap menunggu mati ja. Allah suka pada hamba-Nya yang gemar berusaha dan menambah nilai dalam kehidupan orang lain..

So... keyra ada satu projek utk korang menambah pendapatan sekaligus menambah nilai dalam kehidupan orang lain. Projek apakah yang keyra maksudkan?

The Walking Beauty Project~

Projek yang direka khas untuk golongan wanita, muslimah terutamanya. Projek yang sangat mudah, seronok tapi mampu memberi pulangan yang sungguh luar biasa..!!

Korang jangan risau tak reti ka, takda ilmu ka apa. Sebab korang akan diajar bagaimana korang MAMPU untuk memiliki SPA sendiri dengan kos yang sangat minima tapi korang mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan hanya dengan bekerja dari rumah!

Yeahh you got that right? Kita sedang menjalankan projek SPA tanpa kedai. Hehehe. Siapa taknak wehh duduk rumah ja boleh jana income lebih lagi daripada orang yang masuk kerja office hour tu.

Korang nak tahu macam mana nak menjana dua income sekaligus? Haa jangan risau semuanya akan di ajar. Kan keyra dah kata best gilaa weh projek ni! Hehehe

Korang akan diajar camana dengan projek ni duit masuk hari-hari. Haisshhh banyak sangat ni benefits untuk korang yang joint projek ni tau. Siapa yang tak suka duit kan? Nak beribadah pun perlukan duit.. kalau bukan kita sendiri orang Islam yang tolong orang Islam, siapa lagi.. so kita kena jadi kaya! Kaya itu tidak berdosa. Yang berdosa KAYA tapi BAKHIL..!!

Inshaa Allah dengan projek ni saham dunia dapat saham akhirat pun dapat :")

Latihan? Training? Marketing?

Jangan risau sayang.. semuanya disediakan dan semuanya PERCUMA..!!

LATIHAN PERCUMA.
MARKETING KNOWLEDGE PERCUMA.
MARKETING TOOLS PERCUMA.

So... apa korang tunggu lagi? Come, joint keyra sekarang jugak. We walk together my dear~

Keyra
+60125687714
Founder of Russ NS Beauty House

No comments: