Thursday, 26 April 2018

Cara Bebas Hutang Melalui Bisnes Spa TWB

Assalamualaikum. Hai korang!

Hari ni saya nak kongsikan dengan korang semua bagaimana dengan bisnes SPA The Walking Beauty ni mampu membantu korang bayar hutang!


Orang wanita zaman sekarang semakin bijak, kalau korang tengok kat FB tu hampir 80% daripada friend list korang buat bisnes kan?


Tapi sejauh mana bisnes itu dah tolong kita, hanya kita yang tahu.


Bayar Duit Kereta Setiap Bulan

Loan kereta tu kira hutang la kan? Ramai jugak ni beautician TWB yang dah mula bayar bulanan kereta hasil daripada bisnes Spa ni.

Mesti seronok kan bila kau dapat jimat gaji kau sebanyak RM533 setiap bulan.

Bukan setakat bayar duit bulanan kereta je tau, ada juga beautician kami yang berjaya beli kereta idaman beliau melalui projek Spa TWB ni! Bukan biasa-biasa ya, it's Audi Q5 and she is a housewife!
Korang nak tahu tak rahsianya? Cuba fikir balik, takkanlah buat Spa je boleh kereta idaman?

Haa itulah senjata rahsia terbesar TWB guys, kami diajar untuk buat 5 penjuru income melalui satu projek Spa sahaja!

Ye kami boleh buat 5 penjuru income yang berbeza.

1. Upah servis Spa
2. Referral customer
3. ___
4. ___
5. ___


Shuuuuu.. lagi 3 jenis income ni rahsia terbesar yang kami hanya boleh disclosed untuk anda once anda join TWB sahaja.


Seronok kan? Satu jenis bisnes boleh beri 5 jenis income. Makcik kayo! Haha


Bayangkan suri rumah pun ramai dah yang merasa income 4 angka setiap bulan. 4 angka daripada satu penjuru rahsia sahaja, belum dicampur dengan income daripada penjuru yang lain. Kira sendiri berapa income bulanan suri rumah TWB ni 😉


Suri rumah yang tengok ni mesti rasa tergedik-gedik kan? Mesti rasa nakkk juga macam diorang ni kan? Hehehe

Tergedik-gedik nak join TWB takpa, you are most welcome!


Seronok tau buat bisnes Spa ni. Disamping kita nak tolong para wanita jaga kecantikan mereka, secara automatik kita sendiri akan mula jaga kecantikan diri kita.


Saya paling suka attend customer bakal pengantin, terasa mood tu indah je. Hihi. Taktau nak describe macamana, tapi suka sangat!

Minggu ni je ada 2 slot pengantin. Boleh la dapat RM300+ untuk 2 slot pengantin yang basic ni. Seronok kan?

Pakej basic untuk bakal pengantin ada facial, lulur & mandi bunga. Bakal pengantin sure rasa fresh lepas dapat 3 treatment ni. Ibarat me time lepas dah penat dengan semua persediaan sebelum majlis.So, dah ada duit, dah bayar hutang, dah nampak cantik, jomlah kita pergi travel!


Kalau korang nak tahu salah satu tarikan projek Spa The Walking Beauty adalah kami ada trip ke luar negara setiap tahun tau!


2015 - Melbourne
2016 - Perth
2017 - Maldives
2018 - Paris
2019 - Swiss


Jangan bersedih korang dah terlepas tiga trip kami, korang masing berpeluang untuk join trip tahun ini ke Paris! InshaAllah kami akan pergi winter time hujung tahun ini.


Saya sendiri trip pertama saya ke luar negara selama saya hidup 24 tahun (pada tahun 2016) adalah melalui projek SPA The Walking Beauty inilah iaitu trip ke Perth. Alhamdulillah wa syukurillah..


The Blue House, Perth


Dan mereka juga seronok travel ke luar negara dengan TWB!Korang kena tahu satu hal ye, projek SPA The Walking Beauty sangat berbeza dengan kursus Spa yang ada diluar sana. Sebab kami tidak hanya menumpukan pada servis Spa sahaja.

Kami menjalankan bisnes Spa tanpa kedai kami menggunakan produk Shaklee. 100% natural from Shaklee.

Always safe, always green, always proven.Disamping itu, kami diajar cara urus kewangan, cara beli kereta idaman, cara beli property jutaan ringgit.


Semuanya dengan teknik 5 penjuru income TWB!Apa yang Puan Ainon cakap ni exactly like apa yang kami buat dengan TWB.

Modal sangat minima perlu keluar sekali sahaja, tapi pulangan unlimited! Korang keluarkan modal sekali ja, kami sediakan semua termasukan produk yang natural untuk Spa korang nanti.


Lepas training boleh terus angkat beg & mulakan bisnes! Nak tahu pakej Spa TWB yang latest, boleh refer pautan dibawah.Kita buat duit, jaga kecantikan & travelling around the world!

Wanna join us? Jom whatsapp saya sekarang 😎

No comments: