Thursday, 5 April 2018

Kursus SPA The Walking Beauty 2018

Kalau korang follow TWB, korang mesti perasan kan yang pakej SPA The Walking Beauty ni kerap berubah-ubah. Bermula dengan pakej pengenalan RM750 pada tahun 2015, lepas tu pakej RM799, RM899, RM999, RM1199, RM1299 and now harga pakej SPA The Walking Beauty yang terbaru adalah RM1999.

Rasanya kenapa ye kerap sangat pakej SPA The Walking Beauty berubah-ubah gitu?


  1. Nak suite dengan harga pasaran setiap kelengkapan yang bakal diberikan kepada anda.
  2. Nak beri yang terbaik, kami nak sediakan peralatan yang lengkap pada anda supaya lepas training anda boleh terus buat duit.
  3. Nak sesuaikan dengan kadar semasa kursus SPA diluar sana.


Actually pernah je TWB buat promosi tau, serendah RM399 seingat saya untuk join jadi ahli TWB dan belajar SPA dengan TWB. Walaupun pakej promosi, korang jangan risau sebab kita akan guide sama rata. In fact sekarang ada yang dah mendapat income 4 angka setiap bulan walaupun join TWB dengan pakej promosi. Sebab itulah bila TWB buat promosi je, korang kena cepat-cepat grab tau! Rugiiii kalau korang lepaskan.


Jadi hari ni saya nak terangkan mengenai pakej SPA The Walking Beauty yang paling latest ye! Korang yang google-google dan pertama kali jumpa kursus SPA TWB ni boleh baca kat bawah ni apa itu The Walking Beauty. Klik je link bawah ni okay?

Projek SPA The Walking Beauty


Okay dah faham kan kursus SPA The Walking Beauty ni macamana, jadi sekarang jom kita tengok pakej SPA yang terbaru oleh TWB.


As I mentioned, pakej SPA The Walking Beauty yang terbaru adalah pada harga RM1,999. Setakat ni saya rasa pakej ni yang paling best yang pernah TWB lancarkan. Ye, mungkin kalau dengar pada harga tu korang akan rasa mahalnya...... Kan? Nanti dulu, jom kita tengok dulu berbaloi ke tidak harga pakej yang ditawarkan dengan apa yang bakal korang bakal dapat daripada pakej tersebut.


Kursus SPA Termurah


Okay kalau korang boleh tengok pada poster diatas dah siap tersenarai apa yang korang bakal dapat dengan pakej RM1,999. Tapi saya nak highlight lagi sekali dibawah ni ya?


1  Belajar 5 Kursus SPA

  • Facial Relaxing Treatment
  • Body Scrub & Urut Lulur
  • Mandian Aura Susu (Milk Bath)
  • Foot & Hands SPA
  • Herba Sauna


2  Module SPA The Walking Beauty




3  Beauty Products For Facial Treatment

Youth Skincare

Kalau nak tahu details mengenai skincare Youth ni, boleh klik link di bawah ya..



Korang tak perlu risau lagi nak cari produk yang natural atau organik, yang sesuai dengan semua jenis kulit. Sebab InshaAllah Youth skincare ni dijamin 100% natural & sesuai dengan semua jenis kulit. Youth skincare ni bukan calang-calang produk, boleh klik link yang saya bagi kat atas tu untuk keterangan mengenai produk yang lebih terperinci.


Sebenarnya kami sediakan lengkap produk yang anda boleh gunakan untuk kesemua kemahiran SPA yang bakal diajar dalam pakej yang disebut diatas. Contohnya body scrub, milk bath dan sebagainya.



4  Trial Kit SPA


Jeng jeng jeng..!! Istimewa untuk korang yang jadi ahli The Walking. Takde jual kat kedai tau magic box ni, dalam ni kami sediakan kit SPA untuk korang. Kit SPA yang macamana? Semestinya yang korang boleh gunakan untuk servis SPA korang nanti. Best kan?



5  Exclusively One-to-one Training

  • Training SPA yang dijalankan oleh TWB adalah training secara personal.
  • Kami tidak buat training secara beramai-ramai dalam dewan tu ya.
  • Training kami adalah ekslusif untuk seorang peserta sahaja pada satu masa.
  • Dan paling penting, training SPA The Walking Beauty adalah fleksibel; tempat dan masa.




6  Sijil Penyertaan

Kursus SPA Bersijil



7  Bimbingan Support Group
  • Kebanyakan kursus SPA diluar sana takde sediakan bimbingan seumur hidup ya, sebab tu ada yang dah pergi kursus beribu pun masih tak tahu arah nak mulakan bisnes diorang. 
  • TWB sediakan bimbingan seumur hidup. kelas online, ilmu marketing, ilmu tarik pelanggan dan banyak lagiii.. Semuanya PERCUMA untuk ahli The Walking Beauty.
  • Yang paling penting, otai-otai The Walking Beauty semuanya tak lokek ilmu, setiap hari ada je ilmu baru yang dikongsikan. Dari segi nak tarik pelanggan ataupun nak entertain pelanggan, semuanya kami ajar.
  • Perkongsian hasil yang setiap ahli TWB dapat setiap hari pun tak kurang banyak juga, yela sebagai pembakar semangat pada semua yang ada dalam group tu.

Ni contoh perkongsian oleh seorang guru yang dah 3 tahun jadi ahli TWB.
3 tahun boleh simpan duit SPA sebanyak RM5,000. Kau ghase?


8  Belajar Bina SPA Atas Nama Sendiri

  • Konsep SPA yang diajar oleh TWB adalah Home & Mobile SPA.
  • Kami ajar anda untuk set up SPA dengan kos & modal yang sangat minima.
  • Tak perlu sewa kedai, tak perlu upah pekerja.
  • Keluar modal sekali je, dapat pulangan berkali-kali-kali-kali!
  • Andalah bos, andalah pekerja. Keuntungan 100% masuk poket anda!


9  Beg SPA Eksklusif
  • Highlight pakej RM1999, dapat beg yang penuh terisi dengan setiap peralatan SPA yang diperlukan.
  • Lepas selesai training, angkat beg & boleh terus mulakan servis SPA anda.
  • Beg kami bagi, segala isi dalam beg tu pun kami bagi tau.




10  Face Steamer




11  Ion Massager




Okay, puas hati kan dengan harga yang kami letak jika nak dibandingkan dengan apa yang korang bakal dapat. Haruslah puas hati!

Lengkap selengkap-lengkapnya pihak kami sediakan untuk korang. Sebab misi kita adalah buat duit hari-hari. Mesti tak best kan kalau pergi kursus SPA, lepas dah balik masih tercari-cari kelengkapan untuk mulakan bisnes SPA. Buang masa!


Pakej SPA The Walking Beauty yang terbaru ni membawa konsep DATANG TRAINING - CUCI TANGAN - ANGKAT BEG - MULA BISNES... hehehe


Sekarang TWB dah ada baju rasmi untuk semua beautician tau... I am so proud to be part of The Walking Beauty family!


Tadaaaa..!! Cantik kan? 😍


So, apa pendapat korang dengan pakej SPA yang terbaru ni? Menarik kan... Banyak benda korang boleh jimat sebenarnya.

✔ Jimat masa - tak perlu pening-pening nak cari kelengkapan lepas habis training. Yela nak survey harga lagi untuk setiap alat kan? Kami dah tolong survey & belikan yang terbaik untuk korang InshaAllah..

✔ Jimat masa - tak perlu buang masa lagi untuk tunggu peralatan lengkap. Datang training SPA TWB, habis je training boleh terus ambil customer. Yela, semuanya dah lengkap kami sediakan.


Jangan tunggu lama-lama untuk decide, nanti lama-lama takut pakej terpaling best ni dibubar lagi. Ahaks!


See you very soon in TWB guys! 💞


Keyra
Trainer & Beautician TWB
Whatsapp : +60125687714
Facebook : NURUL SHAKIRAH

No comments: