Friday, 30 September 2022

Testimoni Buat Duit Dengan Spa BOTG

Kalau nak cerita pasal testimoni beautician projek Mobile Spa BOTG ni terlalu banyak. Terlalu ramai yang dah berjaya jana pendapatan dengan bisnes Mobile Spa BOTG.

Tapi kali ni saya nak pilih testimoni yang boleh buat biji mata korang terbeliak. Hehe

1) Seorang pensyarah mengambil tindakan yang sangat berani apabila beliau membuat keputusan untuk resign dan fokus dengan bisnes Mobile Spa BOTG! Yela, income satu dua penjuru sahaja dah hampir RM2000, belum campur dengan income dari 4 penjuru yang lain. Sebab itulah beliau berani dan yakin dengan keputusan beliau untuk resign.

Sama jugak macam saya, dah masuk tahun ketujuh saya resign dan fokus dengan bisnes Mobile Spa BOTG. Alhamdulillah.

2) Apa yang korang rasa bila kejayaan korang tu dapat dikongsi dengan orang tersayang. Macam salah seorang beautician kami ni, pendapatan yang beliau dapat daripada bisnes Mobile Spa BOTG beliau gunakan untuk anak. What a blessed! Alhamdulillah.

3) Betullah orang kata, umur tu hanyalah angka. Kalau kita nak, tiada siapa dapat halang. Respect dengan ibu yang berumur 54 tahun masih bersemangat untuk join projek Mobile Spa BOTG. Korang yang muda tu bila lagi? Hehe

4) Berjaya simpan duit sebanyak RM5000 hasil daripada bisnes Mobile Spa BOTG. Bagusnya menyimpan untuk kahwin dan rumah selepas kahwin. Tahniah sister!

Yang berjaya beli rumah.
Belikan kereta untuk ayah.

Boleh baca lebih banyak kejayaan yang dicipta oleh beautician Mobile Spa BOTG disini.


Dan banyak lagi kejayaan beautician projek Mobile Spa BOTG. Korang kena join kami, supaya kita sama-sama dapat cipta kejayaan dan capai semua impian kita.

Macamana nak join projek Mobile Spa BOTG?

Klik sini 👉 KELAS FACIAL TERKINI BOTG

Keyra
Trainer BOTG Yang Super Fun ðŸĪŠ
WhatsApp 012-5687714

No comments: